dimarts, 28 de setembre del 2010

Fòrum Espai de Llibertat

La Fundació Ferrer i Guàrdia i el Moviment Laic i Progressista organitzen i convoquen els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2010 a Barcelona el FÒRUM ESPAI DE LLIBERTAT, una trobada d'entitats, institucions i persones compromeses amb la laïcitat, les llibertats civils i la igualtat de tracte.


El Fòrum Espai de Llibertat és un punt de trobada i reflexió entre el món acadèmic i les organitzacions que des de diferents àmbits treballen per una societat laica. Es tracta d'un marc de debat i d'exposició de les iniciatives socials en favor de la llibertat, la igualtat, i els Drets Humans i una anàlisi dels obstacles al laïcisme.

Davant la possible reforma de la Llei Orgànica de Llibertat Religiosa a Espanya, es fa inevitable abordar aquesta qüestió. A més, la reflexió que el Fòrum Espai de Llibertat pretén promoure se circumscriu en qüestions de drets que la ciutadania té avui plantejades en diferents llocs del món posant especial èmfasi a Europa, Amèrica Llatina i el sud del Mediterrani. Es tracta d'un punt de trobada per explorar experiències i traçar propostes de futur.

Podeu consultar el programa, així com altres informacions d'utilitat, en la web del Fòrum: www.espaciodelibertad.net

La inscripció es pot realitzar online mitjançant el formulari habilitat en la web. El termini d'inscripció finalitza el 30 de setembre de 2010.